тежки машини

Добре известно е, че изискванията към тежки машини, селскостопанска, строителна, пътностроителна техника, както и всякакъв вид специализирани машини и оборудване, са най-строги в Германия. Ние доставяме такива само от там и само от представителства на марката. Можем да Ви дадем оферта за нови или употребявани машини с европейска гаранция. Представителствата на съответната марка в Германия предлагат и такава техника, която е след гаранция, но закупена нова от тях, използвана в Германия и сервизирана според изискванията на производителя. Тези машини са минали предварителен технически преглед във фирмен сервиз и се продават от марката, като употребявани, в добро състояние, за немския пазар.

От ===MGT Auto Performance=== предлагаме атрактивна опция в тази връзка.  Ако клиента желае, уреждаме диагностициране и пълно предварително представяне състоянието на машини и съоръжения в Германия, които са след гаранция. Доклада е най-подробен, писмен, с придружаващ снимков материал. Тази услуга се извършва от специализирана, лицензирана за това немска фирма и се заплаща отделно.

За доставката на такава техника се изисква 30 % депозит, който може да бъде преведен еднозначно, както към доставчика, така и директно към лизинга, с който ще осъществим сделката. Разчитайте на пълно съдействие от наша страна и максимално опростена процедура.

Предпродажбена документация и спецификации от производителя, според немските изисквания.

От "ЕМ ДЖИ ТИ".