употребявани автомобили

Щастливи сме да наблюдаваме блясъка на радостта в очите Ви при доставката на почти нов автомобил, без клиентска регистрация. На по-добра цена от новия и произведен за немския пазар. Само от представителство на съответната марка в Германия. В "ЕМ ДЖИ ТИ"  с удоволствие ще Ви предложим почти нов или употребяван автомобил. Демонстрационен или служебен. Още без клиентска регистрация, без видима разлика от новия, с незначителен пробег, на броени месеци, със зашеметяващо ниво на оборудване и на по-добра цена. Неочаквано високо ниво на качеството...

От "ЕМ ДЖИ ТИ"!

Вижте клиентите ни! Попитайте наши клиенти, които вече имат автомобили от нас...

Тези автомобили са произведени за немския пазар. Най-висок качествен контрол за вложените детайли и конструктивни особености, предвидени за Германия. Далеч от двойния стандарт. Употребявани в гаранция от buy-back или ползвани в представителство; употребявани след гаранция, също от buy-back или ползвани само в представителство на марката. Поръчани в Германия, произведени за немския пазар, продадени в Германия, ползвани и сервизирани в Германия, педантично, според предписанията на производителя, само във фирмен сервиз.

Изключено е от нас да попаднете на автомобил, който преди това е бил у нас на български или немски номера, под каквато и да било форма, каран по родните пътища и "поддържан" у нас. Истински свеж вид и състояние, точно, както са били в Германия! Това е най-важното условие за претенциозните ни клиенти с изразено себеуважение.

В "ЕМ ДЖИ ТИ" не изкарваме автомобили за пробно шофиране. Това е възможно само след договаряне на всички подробности по сделката и предварително внесен депозит от минимум 1 000 лв., който се приспада от цената му! Целта ни е да задоволим желанието на клиентите ни да получат стойностен немски автомобил. Никой след това няма да може да твърди, че е карал Вашата кола. Горната такса е просто депозит за сериозни намерения, което високо се оценява от важните ни клиенти.

Голяма част от нашите избрани употребявани автомобили са с допълнителна гаранция. Имаме възможност да ги доставим с ново обслужване и с до три години допълнителна гаранция. Дори и тези, които нямат допълнителна гаранция са само от представителства на производителя в Германия, което значи, че са с пълна сервизна история там, минали са технически контрол и козметика, и се продават от марката, като употребявани автомобили в добро състояние за немския пазар с 12 месеца гаранция.

От "ЕМ ДЖИ ТИ" доставяме за Вас качество, което се гарантира от самата автомобилна марка в Германия!

Ние се стремим да намираме коли с по-богато оборудване, в наистина добро състояние (последното е гарантирано чрез закупуването им от представителство на производителя). Самия факт, че като нови са били поръчани с повече екстри, и съответно платени значително по-скъпо от базовия модел, говори красноречиво за платежоспособността и ентусиазма на предишния собственик, което пък от своя страна определя възможностите и желанието му за полагане на грижи след това.

Част от наличните ни и свободни за продажба автомобили може да се видят в представителния ни шоурум. За наличните, но извън него, е необходима предварителна уговорка. Контакт с нас може да осъществите само по телефона. Просто ни звъннете.

Елате в "ЕМ ДЖИ ТИ"!

Влезте в безкрайния свят на качеството!

Елате в "ЕМ ДЖИ ТИ"...