Koenigsegg Gemera

Това е новата Koenigsegg Gemera и тя е семейна кола. Всъщност това се подразбира, тъй като има четири седалки, осем поставки за чаши с възможност за изстудяване и затопляне, огромни екрани за забавление отпред и отзад, безжично зареждане на телефон и възможност да съхрани багаж за четирима възрастни.

 
Също така, това е новата Koenigsegg Gemera, и е абсолютно умопомрачително бърза. Той има 1700 HP (1268 kW) и 3,500 Nm (2,581 lb ft) въртящ момент, способността да преминава от 0-100kmh за 1.9с.
 


Благодарение на своята 800-волтова батерия, Gemera може да измине до 31 мили (50 километра) в чисто електрически режим. По-впечатляващото е, че може да достигне скорост до 300 км/ч, докато работи на електрическа енергия. Цялата мощност остава лесно контролируема благодарение на кормилното управление на всички колела, задвижването на всички колела и системите за векториране на въртящия момент на всички колела.


Към това Koenigsegg добавят нещо, наречено "Tiny Friendly Giant" или в превод "Малък дружелюбен гигант", което не е това, което си мислите, че е. Това е трицилиндров Twin-Turbo 2.0 литра, „Freevalve“ двигател с вътрешно горене, който задвижва предните колела. Може да работи на етанол или CO2-неутрален метанол, което го прави „поне толкова CO2-неутрален, колкото и чистият електрически автомобил, работещ на „добър“ електрически източник".

Koenigsegg също така иска да впечатли клиентите с интересни интериорни характеристики, включително Apple CarPlay, Wi-Fi връзка, тризонова климатична система, електрически седалки , премиум аудио система с 11 високоговорителя и още...
 
Шведската компания планира да изгради 350 екземпляра на Gemera, а за цената все още няма официално становище, но се очаква тря да надвърля 1 милион евро.


 

В "ЕМ ДЖИ ТИ" може да поръчате екзотични автомобили от всички марки и да разчитате на нас за поддръжката им.

Нови или почти нови, без клиентска регистрация.

Производство за немския пазар.

Европейска гаранция.===MGT Auto Performance===

VIP клиентела

Проверете репутацията ни.