Aston Martin DBX 707

=Carbon Interior & Exterior= Sport Exhaust / Black Wing / Panorama / Distronic / 360° Cameras / LED / Memory & Clima Sport Seats / Aston Martin Premium Audio / Heated Steering Wheel / Soft Close / Keyless Go / 3-zone Clima / 23" / German Car / Guarantee

02/2023

Година

бензин

Двигател

707 к.с.

Мощност

4x4

Задвижване

11 000 км.

Пробег

син

Цвят

499 100 лв.

ЦЕНА С ДДС

Brake Calipers – Black Painted
Leather – Onyx Black
Paint Satin – Ion Blu
Convenience – First Aid Kit
Floor Mats – Base
Convenience – inductive charging
Convenience – Soft Close
Seating – Sport Seat Heated and Ventillated
Smoked rear lamps
Acoustic privacy glass
Contrast stitching
Black Wings
23″ Forged Satin Black DT

Избрано от

 

Европейска гаранция.

Производство за немския пазар.

Наличен в Aston Martin Германия.

 

 


Carbon декоративни елементи в интериора; Carbon екстериорен пакет; Black Wing; спортна изпускателна система; табло, врати и конзоли обшити в кожа със сини контрастни шевове; мултифункционален кожен спортен волан; панорамен стъклен покрив; дистроник; 360 градуса камери; 3-зонов климатроник; озвучаване Aston Martin Premium Audio; LED фарове; топлоизолационни, фабрично затъмнени стъкла; Sport Plus седалки с подгряване, обдухване и надуване; подгряване и обдухване, и на задните седалки; памет на седалки, волан и огледала; Soft Close сервозатваряне на вратите и багажника; Digital Cockpit; смартфон интеграция; безжично зареждане на телефон; подгряване на волана; асистенти за следване на пътната маркировка, за самопаркиране, за смяна на пътната лента, за мъртва точка, за разпознаване на пътни знаци и за дълги светлини; комфортен безключов достъп и палене; ел. огледала с подгряване, бленди и ел. прибиране; подгряване на миещата течност за чистачките; аларма; 23“ джанти.

 


 

 
Най-доброто, което можем да предложим само за наши стари или препоръчани клиенти.

Замяна на автомобила в лизинга Ви с нов, без да плащате нищо. Просто продължавате с месечните вноски. Без да давате пари за първоначална вноска, застраховки, регистрация и т. н. Не плащате нищо в хода на замяната, нито след това.

Ползване на данъчен кредит и разходи.

Сключване на договори за автомобили на възраст до 5 години.

VIP-обслужване за целия период на ползване.

 


Проверете репутацията ни.
Попитайте наши клиенти доволни ли са.

 


Ще се радваме да се чуем с Вас, както и да Ви предложим други интересни оферти от нашата селекция автомобили на склад или вече поръчани и в процес на производство.


 


Ексклузивни нови или почти нови автомобили от Германия.

Доставка директно от производителя.

С всички предимства!


От “ЕМ ДЖИ ТИ” можем да Ви доставим престижен и екзотичен автомобил с произход единствено немско представителство на марката. С всички опции за конфигуриране, за избор от нови или почти нови автомобили без клиентска регистрация, за малко употребявани автомобили след преглед и сертифициране от самата марка с гаранция, за сервизиране в Германия преди доставката, както и козметика там, пускане на нова гаранция при покупката и последващо удължаване чрез нас, директно в централата на съответната автомобилна марка в Германия.


 

Професионално проучване и представяне на обoрудването и сервизната история за употребявани автомобили.


Scroll to Top

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!