Bentley Batur

Зашеметяващият наследник на Bentley Mulliner Bacalar е супермощен, двуместен гранд турър, който само Mulliner може да създаде. Подобно на своя предшественик, колата е кръстена на красив воден басейн – в случая езерото Батур, кратерно езеро в Кинтамани на остров Бали, Индонезия. Bentley Mulliner Batur предлага предварителен преглед на стила, характеристиките и материалите, които ще определят Bentley през идните години.

 

 

Ограничен до производствена серия от само 18 автомобила, Batur е най-новият каросерийно създаден автомобил от Mulliner. Докато Bacalar e кабрио разполагащо с каросерия в стил „barchetta“, предлагащо шофиране на открито, Batur е елегантно купе с твърд покрив, характеризиращо се с нов, минималистичен дизайнерски език, който ще определи стила на Bentley в предстоящата ера на електрически автомобили. Невероятната производителност на Batur обаче се дължи на много повече от неговия подобен на острие силует. Под неговия блестящ преден капак се крие най-мощното изражение на 6,0-литровия двигател Bentley W12 с двоен турбокомпресор, разгръщащ могъщите 740 к.с. Тъй като епохата на бензиновия Grand Tourer наближава своя край, Batur се превръща в невероятно тържество на това емблематично задвижване. Като всяка каросерия, създадена от Mulliner, Batur предлага ниво на лукс, което само Mulliner може да постигне, благодарение на истинска витрина от авангардни техники и материали. Накратко, Batur е нещо повече от кола. Това е вълнуваща визия за бъдещето на Bentley.

 

 

Oтворите за предните и задните LED светлини са по-тесни и по-ясно очертани. Решетката се характеризира с по-ъглов, технически дизайн, с контрастно боядисани триизмерни елементи, добавящи визуална дълбочина. Не става дума обаче само за фините детайли. Елегантният, издължен преден капак кара автомобила да изглежда така, сякаш е седнал на задната си ос – ефект, който подчертава мускулестите изпъкналости и широката следа. Непогрешим белег на мощ и престиж, дългият преден капак кулминира в по-изправена, уверена интерпретация на известната решетка на Bentley. Взети заедно, тези функции водят до една наистина зашеметяваща нова форма. Batur е забележителен пример за функция, следваща формата – защото това е автомобил, създаден изключително да вълнува.

 

 

Начинът, по който се създават луксозните автомобили, ще се промени значително през следващите години – особено що се отнася до материалите, използвани в конструкцията им. Batur показва как Bentley ще поведе пътя в този смел нов свят, с изобилие от наистина иновативни функции и покрития.

Високоефективните композити, направени от лен, предлагат устойчива алтернатива на въглеродните влакна – здрави и леки, но с много по-нисък отпечатък върху околната среда. Устойчиво произведените кожи също се предлагат като ексклузивна опция за Batur, като се използват техники, които включват много по-малко вода и алдехид от традиционното дъбене, както и килимите, изработени от рециклирана прежда. Текстил, подобен на кожа, изработен от вторични продукти от процеса на печене на кафе, също се използва в колата.

 

 

Иновативните комбинации от прецизно производство на добавки (често наричано 3D принтиране) и първокласни или благородни метали предлагат нови възможности за създаване на нещо уникално, от поръчковите титаниеви ауспуси до опционалните 18-каратови златни интериорни детайли – които идват в комплект с отличителен знак, за да потвърди автентичността му.

Като почти всеки аспект на този невероятен автомобил, има възможности за детайлизиране и персонализиране за разлика от тези, налични за всяко друго Bentley преди него. Силно гланцирани, лазерно гравирани фурнири, налични в уникалния дизайн на звуковата вълна на двигателя W12, позволяват на клиентите да поръчват уникални покрития върху избор от материали с висок гланц, които включват лакирана или боядисана дървесина, въглеродни влакна и новите естествени влакна на ленова основа.

Целият път на пускане в експлоатация на Batur е уникален за Mulliner. Изключително малките включени обеми означават, че клиентите могат да си сътрудничат директно с дизайнер на Mulliner, което води до автомобил със спецификация, различна от всяка друга – уникално отражение на техния вкус.

 

 

В “ЕМ ДЖИ ТИ” може да поръчате Bentley от всички модели.

Нови или почти нови, без клиентска регистрация.

Производство за немския пазар.

Европейска гаранция.

 

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!