Lamborghini Countach LPI 800-4

Петдесет години от представянето си на автомобилното изложение в Женева, легендарният Lamborghini Countach отново се появява в заглавията с лимитирана серия хибриден суперавтомобил, празнувайки визионерския дизайн, който революционизира модерните спортни автомобили завинаги и положи основите на наследството на Lamborghini. Това е новият Countach LPI 800-4. Вдъхновен от миналото, създаден за бъдещето.

Перфектни пропорции и футуристичен стил. Дръзкият, разрушителен дизайн, вдъхновил поколения суперколи, живее в тази възпоменателна версия, от която ще бъдат произведени само 112 бройки. Изчистените линии, задното надлъжно разположение на V12 двигателя и емблематичните ножични врати, сега преосмислени с още по -остри ръбове, го правят незабавно разпознаваем и революционен в същото време. Изключителните детайлни завършеци са проектирани да отразяват уникалното ДНК на автомобила. За това допринасят и плътните цветове в наследство от първата генерация - Giallo Countach и Impact White, заедно със съвременни металикови такива като Viola Pasifae и Blu Uranus.

Ниската геометрична кабина на Countach LPI 800-4 допълва линиите на екстериора, изразявайки нов дизайн, който усилва усещането, че сте в кола от бъдещето. Изключителната гама от едноцветни или двуцветни тапицерии и карбонови елементи запазва елементарния, но нетрадиционен стил на вечна класика. Уникалният стил на колата Ви говори от всеки ъгъл и съчетава красотата на луксозна италианска изработка и авангардна технология.

Освен спиращата дъха естетика, колата предлага най-високо ниво на перформанс, задвижвана от своя 780 CV V12 двигател, който гарантира шофиране като никой друг.

Хипермодерният дизайн на новия Countach LPI 800-4, който отразява оригиналните естетически принципи на емблематичния V12 модел, е допълнително подобрен чрез широка гама от специални елементи.

Оборудван със същата забележителна група хибридни двигатели като Sián FKP 37 и Sián Roadster, новият Countach LPI 800-4 може да се похвали със 780 CV (574 kW) двигател с вътрешно горене, който осигурява зашеметяващите характеристики, с които е известен атмосферният V12 на Lamborghini.
Също така LPI 800-4 има система за задвижване на четирите колела, оптимизирана да работи специално с всички нови динамични системи, по-специално със завиващия заден мост интегриран в модела. Когато сцеплението е намалено, тази иновативна система осигурява отлична работа, като гарантира на водача максимална надеждност

Oчаква се първите доставки да започнат от първата половина на 2022 г., като цената, с която се спекулира е малко над 2 милиона евро + местни данъци.

В "ЕМ ДЖИ ТИ" може да поръчате Lamborghini от всички модели.

Нови или почти нови, без клиентска регистрация.

Производство за немския пазар.

Европейска гаранция.

===MGT Auto Performance===

VIP клиентела

Проверете репутацията ни.