Употребявани автомобили

Щастливи сме да наблюдаваме блясъка на радостта в очите Ви при доставката на почти нов автомобил, без клиентска регистрация. На по-добра цена от новия и произведен за немския пазар. Само от официално представителство на съответната марка в Германия.

Официално от === MGT Auto Performance ===.

В “ЕМ ДЖИ ТИ”  с удоволствие ще Ви предложим почти нов или малко употребяван автомобил. Още без клиентска регистрация, с незначителен пробег, на броени месеци, със зашеметяващо ниво на оборудване, след основен технически преглед, след пълна козметика и на по-добра цена. Неочаквано високо ниво на качеството…

Официално от === MGT Auto Performance === !

Вижте клиентите ни! Попитайте наши клиенти, които вече имат автомобили от нас…

Тези автомобили са произведени за немския пазар. Най-висок качествен контрол за вложените детайли и конструктивни особености, предвидени за Германия. Далеч от двойния стандарт.

Употребявани в гаранция от buy-back или ползвани в представителство; употребявани след гаранция, също от buy-back или ползвани само в представителство на марката. Поръчани в Германия, произведени за немския пазар, продадени в Германия, ползвани и сервизирани в Германия, педантично, според предписанията на производителя, само във фирмен сервиз.

Изключено е от нас да попаднете на употребяван автомобил, който преди това е бил у нас или в трета страна, на български, на някакви други или на немски номера, под каквато и да било форма, каран по родните пътища или по тези на трета страна и “поддържан” у нас или в трета страна. Истински свеж вид и състояние, точно, както са били в Германия!

Това е най-важното условие за претенциозните ни клиенти с изразено себеуважение.

Изключено е от нас да придобиете нов или употребяван автомобил, произведен за друга климатична зона или за друг континент!

В “ЕМ ДЖИ ТИ” стоковата наличност се състои само от нови автомобили, с изключение на до няколко демонстрационни такива. Употребявани доставяме само по клиентски поръчки.

=== MGT Auto Performance === VIP-клиентела!

Като правило доставяните избрани употребявани автомобили са с допълнителна гаранция. Имаме възможност да ги доставим с ново обслужване и с до три години допълнителна гаранция. Дори и тези, които нямат допълнителна гаранция са само от представителства на производителя в Германия, което значи, че са с пълна сервизна история там, минали са технически контрол и козметика, и се продават от марката, като употребявани автомобили в добро състояние за немския пазар с 12 месеца гаранция.

От “ЕМ ДЖИ ТИ” доставяме за Вас качество, което се гарантира от самата автомобилна марка в Германия!

А на нашата селекция може да се насладите от страниците на сайта ни!

Част от наличните ни автомобили може да се видят в представителния ни шоурум. За наличните, но извън него, е необходима предварителна уговорка. Контакт с нас може да осъществите само по телефона. Просто ни звъннете.

Елате в “ЕМ ДЖИ ТИ”!

Влезте в безкрайния свят на качеството!

=== MGT Auto Performance ===

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!