Финансов и оперативен лизинг

Факта, че водещите български фирми, както и физически лица с най-големи доходи, като правило лизинговат новопридобитите автомобили, технически средства и съоръжения, говори красноречиво за предимствата на лизинга пред кешовите сделки. Лизинговите продукти, предлагани от водещите институции в България, стават все по-добри и отдавна са конкурентни на най-добрите европейски практики. Ниските лихвени нива и организираната поддръжка на автомобилите дават свобода на бизнеса Ви.

„ЕМ ДЖИ ТИ“ е официален доставчик и администратор на най-големите български лизинги, работещи в премиум сегмента. В основата стоят нашата компетентност, възможности и доброто ни име, чрез търговската марка === MGT Auto Performance ===. Лизинговайки чрез нас желаният продукт, ние Ви осигуряваме възможно най-добрите условия, което е заложено в договорите ни със съответните институции. Потърсете ни за уточняване на по-добри опции за покупка, за възможностите за ползване на данъчен кредит и за изготвяне на най-добър лизингов план. 
Ние ще уредим всичко възможно най-бързо и при по-добри условия. Ако вече сте избрали автомобил, техническо средство или съоръжение от официален представител на конкретната марка, елате в „ЕМ ДЖИ ТИ“ и го вземете при по-добри условия и цена. Финансов или оперативен лизинг (дългосрочен наем с ползване на данъчен кредит) от най-евтините до най-скъпите марки и модели.

Подобрете офертата си в „ЕМ ДЖИ ТИ“.
Ако желаете директно да закупите машината от чужбина, може да ни ползвате за консултант и посредник. Български банки и чуждестранни фирми се възползват от професионалните ни услуги. Ако се нуждаете от сигурен доставчик и безупречно финансиране, не се колебайте да се свържете с нас.

Scroll to Top

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!