Обратно изкупуване на автомобили

Автомобилите, които доставяме са произведени по най-високи стандарти: производство за Германия. Малко употребяваните също са директно от представителство на съответната марка в Германия и са ползвани едиствено там, дори нямат клиентска регистрация. Демонстрационните автомобили за Германия са произведени по най-строги изисквания, те трябва да впечатлят и да вдъхновят клиента, който ги види в салона, да си поръча също такъв автомобил. Нищо общо с тестовите автомобили. Далеч от двойния стандарт.

Клиентите ни дори не искат да знаят какво предложение биха получили за автомобил от престижна марка, произведен за източна Европа или Африка (често има съвпадение). Не искат да чуват за предложения от автокъщи без значение от коя държава. Интересуват ги само официални доставки, директно от централата на производителя. Искат само най-доброто от всичко възможно. И го заслужават!

Наша привилегия е да ги глезим. Нормално е след известно време собственика да пожелае да смени автомобила си с друг. Ние можем да предложим изкупна цена при замяна, на автомобил придобит от нас, който е на възраст до пет години и с пробег до 100 000 км. Това може да стане и преди да е изтекъл лизинга. Изкупуване и встъпване в лизинг на новия автомобил. Без да се налага да плащате нищо. Просто продължавате  с месечните вноски на новия автомобил. За няколко дни.

Изкупените обратно автомобили не предлагаме от фирмения сайт!

Scroll to Top

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!