Застраховане на автомобили

Придобиването на автомобил, техническо средство или съоръжение е повод за радост и надежди. Съхраняването им е свързано с оправдаващо очакванията застраховане. Ние от === MGT Auto Performance === чудесно разбираме това, и като доверен партньор на най-големите български лизинги, имаме нужния опит и технология да осигурим спокойствието Ви.
Чрез „ЕМ ДЖИ ТИ“ застрахователен брокер, след компетентна консултация за най-удачния за клиента вариант от всички застрахователни продукти, предлагани в България, сключваме за Вас нужната застраховка.

Ние правим всичко сами, без да Ви ангажираме по какъвто и да е начин. Автомобилът излиза от нашия салон с вече валидни застраховки, сниман, описан, с монтиран GPS или имобилайзер, ако има нужда. Ако автомобилът е при Вас, наш екип идва на място и прави всичко необходимо до връчването на готовите документи. Ако се налага ние придвижваме автомобила до съответните пунктове или водим при Вас техническите лица. В случай на застрахователно събитие просто ни звъните. Ако е необходимо наш екип на място, урежда всички детайли, поема автомобила и когато е готов, отново в първоначалния му вид, Ви го доставя на посочения от Вас адрес. За отстраняване на своевременно появили се след определен период драскотини или други щети, отново само ни звъните и казвате кога и откъде да вземем автомобила, както и кога и къде да Ви го върнем, след като е поправен. Всичко, което може да се направи в тази връзка от нас следва да се тълкува разширително в полза на Вашият интерес и улеснение.

Scroll to Top

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!