= MGT ASSIST = доверен асистент

В забързаното ни ежедневие, да имате доверен асистент за пълна поддръжка на автомобила Ви е предимство от особено значение. За личния и за служебните. 

= MGT ASSIST = разработва  услуги по  регулярна  поддръжка  на частни  и  корпоративни  автопаркове, VIP  обслужване  на частни автомобили.  Независимо от размера на автопарка, = MGT ASSIST = предлага на мениджърите индивидуални услуги, подходящи за всяка компания. Ние следим за всичко, което трябва да се прави по автомобилите и за всичко, което трябва да се плаща за тях.

От точна намеса до редовни интервенции = MGT ASSIST = Ви подкрепя при всичките Ви желания и проблеми. 
= MGT ASSIST = позволява технически и естетичен ремонт на автомобила. Възможно е премахване на вдлъбнатини, пукнатини, драскотини, поддръжка на интериора, или козметични услуги.

С = MGT ASSIST = ние следим за всичко. За планови и сезонни обслужвания, годишни технически прегледи, застраховки, оправяне на щети и сервизиране с предимство, удължаване на гаранции, винетки, данъци и т.н. Вземане на автомобила от адрес и връщане на посочен адрес. Комбинираме измиването с допълнителни услуги, пране на тапицерия, пране на таван, контрол нивото на флуидите, налягане в гумите, запис на пробег и т.н. Транспортирането се извършва само със специализиран автомобил, а не на собствен ход. Предоставя Ви се възможност за избор на автосервиз, пункт или ателие според рейтинговата система на === MGT Auto Performance ===. Ако желаете Ви доставяме на място и заместващ автомобил за деня или за по-дълго. Обслужваме и летищни трансфери, с възможност за съхраняване на автомобила Ви при нас, доставяне на автомобили до курорти и връщането им обратно…
Пълна грижа, за да се радвате на живота и на един постоянно здрав и добре изглеждащ автомобил.
Предлагаме и измиване на автомобила на адрес, заедно с почистване на гаража и измиване на гаражната врата.
Предоставяме ескортни автомобили за събития или просто за разходка с Вашия екзотичен автомобил.
А за непредвидените неща от всякакъв характер, просто се свързвате с = MGT ASSIST =.
Оставете на нас. 

= MGT ASSIST = внедрява професионални решения за своите клиенти в съответствие с всяка тяхна потребност. Нашите устойчиви техники, комбинирани с професионално качество, се предоставят на фирмите в автомобилния свят и на частни VIP-персони. Иновативен чрез непрекъснато усъвършенстване, = MGT ASSIST = се стреми да предложи най-доброто качество на услугите на своите клиенти чрез процеси, адаптирани към всяка от техните нужди. Горещ защитник на своите уникални ценности,

= MGT ASSIST = е специалистът по абсолютната поддръжка.

VIP-обслужването на VIP-персони не познава граници… При заявяване на услуга, предварително получавате оферта за нея на имейл, както и имате достъп до пълната история.

Качество от === MGT Auto Performance ===!

Просто ни звъннете.

= MGT ASSIST = доверен асистент

Scroll to Top

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!