„ЕМ ДЖИ ТИ“ е официален доставчик, администратор и официален изпълнител на поддържащи функции и суб-продукти на най-големите български лизинги. Компанията е с развита през годините модерна структура по собствено ноу-хау, внедрена в най-реномираните лизингови структури.

Основната дейност е свързана с доставката и лизинговането на нови и сертифицирани употребявани автомобили, транспортни средства и съоръжения, както и свързани с това услуги. Само от утвърдени и официално одобрени производители и доставчици за Европа. Дългосрочни договори, съобразени с клиентските желания. Приоритетно държим на категоричното избягване на двойния стандарт при производството на тези стоки и подкрепяме предлаганите с най-подробни технически спецификаци. Стараем се да глезим претенциозната ни VIP-клиентела.

Търговската марка === MGT Auto Performance === е еталон за качествени съвети, технологична компетентност, мобилност и качество на услугите. Ние разчитаме безкомпромисно на висококачествени превозни средства.

Доставяните автомобили или машини са с произход представителство на самият производител в Германия. 

В „ЕМ ДЖИ ТИ“ постоянно разполагаме с автомобили на склад, които са само нови. С удоволствие ще Ви информираме и за очакваните скоро, които още не са произведени. Употребявани автомобили се доставят само по клиентска поръчка.

Признание за нас е факта, че предвид подбора и имиджа ни, клиенти идват не само от нашия континент, но и от Америка и Азия например. За нас е удоволствие да ги посрещнем в удобно за тях време. Естеството на работа ни е направило гъвкави и сме в готовност да съдействаме на клиентите си по всички въпроси, свързани с престоя им, с автомобилите и със съпътстващите сделката подробности от всякакъв характер. 

Искате нов автомобил с най-високо ниво на оборудване, без да чакате и без недоизказани условия. Искате малко употребяван автомобил, официално технически сертифициран и доказана история, без пропуски. Искате той да е произведен за немския пазар и с гаранция. Искате официално финансиране и съдействие за по-добри от условия. Искате искате безкомпромисно денонощно съдействие след това. Начинът е лесен: свържете се с нас. Ще се радваме да Ви помогнем по всички въпроси, свързани с придобиването на желаната кола. Процедурата се извършва при нас, без прекалено неудобни разговори и излишна бюрокрация. Ако нямаме желаното от Вас превозно средство, ние ще направим всичко възможно, да изпълним Вашите желания скоро. 

Свържете се с нас сега. Имаме богат опит. След пълно или частично плащане по сделката, при наличност или доставка, наш автомобил ще Ви вземе от близкото летище или гара и ще Ви откара безопасно до нашия офис или до един от нашите ексклузивни партньорски хотели. При VIP-престоя Ви ще имате възможност да се насладите на всестранно обслужване, така че закупуването на мечтаната от Вас кола да се превърне в удоволствие.

 „ЕМ ДЖИ ТИ“ работи със свой собствен стил, което е видно предимно в подбора на предлаганите продукти и услуги и на отношението към клиентите, преди и след покупката.

 Знаем, че може да постигнем и повече, но безспорният факт, че ни копират, ни кара да се чувстваме значими. 

 За да се уверите, че не сте попаднали на имитираща обява в www.mobile.bg, моля намерете я в нашия акаунт www.mgt.mobile.bg или тук, в официалния фирмен сайт с домейни: www.mgt-auto.bg или www.autoperformance.pro. 

 Проверете репутацията ни! 

 Вижте клиентите ни! 

Scroll to Top

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!