"ЕМ ДЖИ ТИ"

“ЕМ ДЖИ ТИ” е търговска компания с развита през годините модерна структура по немски образец. Основната дейност е търговия с нови и употребявани автомобили,  транспортни средства и съоръжения, както и свързани с това услуги. Само от утвърдени и официално одобрени производители и доставчици. Приоритетно държим на категоричното избягване на двойния стандарт при производството на тези стоки и подкрепяме предлаганите с най-подробни технически спецификаци. Стараем се да глезим претенциозната ни VIP-клиентела.

Търговската марка === MGT Auto Performance === е еталон за качествени съвети, технологична компетентност, мобилност и качество на услугите. Ние разчитаме безкомпромисно на висококачествени превозни средства.

Доставяните автомобили или машини са с произход представителство на самият производител в Германия. От тук нататък разчитаме на контрагенти и процедури, одобрени, създадени и утвърдени от най-големите български банки, които сериозно развиват лизинговането в премиум сегмента. Радваме се на тяхното официално признание и доверие.

Пускане на видеото

Работи се предимно с клиентски поръчки по конкретни параметри. В частност разполагаме и с налични избрани автомобили със собствена индивидуалност. Признание за нас е факта, че предвид подбора и имиджа ни, клиенти идват не само от нашия континент, но и от Америка и Азия например. За нас е удоволствие да ги посрещнем в удобно за тях време. Естеството на работа ни е направило гъвкави и сме в готовност да съдействаме на клиентите си по всички въпроси, свързани с престоя им, с автомобилите и със съпътстващите сделката подробности от всякакъв характер. 

Искате да имате нов автомобил, без да чакате. Искате да имате автомобил с ясна предишна собственост, зашеметяващо ниво на оборудване и доказуема история, без пропуски. Искате той да е произведен за немския пазар. Искате официално финансиране и съдействие за по-добри от официалните условия – начинът е лесен: свържете се с нас. Ще се радваме да Ви помогнем по всички въпроси, свързани с придобиването на желаната кола. Процедурата се извършва при нас, без прекалено неудобни разговори и излишна бюрокрация. Ако нямаме желаното от Вас превозно средство на склад, ние ще направим всичко възможно, нашите контакти да изпълнят Вашите желания.

Свържете се с нас сега. Имаме богат опит. След пълно или частично плащане по сделката, при наличност или доставка, наш автомобил ще Ви вземе от близкото летище или гара и ще Ви откара безопасно до нашия офис или до един от нашите ексклузивни партньорски хотели. При VIP-престоя Ви ще имате възможност да се насладите на всестранно обслужване, така че закупуването на мечтаната от Вас кола да се превърне в удоволствие.

 “ЕМ ДЖИ ТИ” работи със свой собствен стил, което е видно предимно в подбора на предлаганите продукти и услуги и на отношението към клиентите, преди и след покупката.

 Знаем, че може да постигнем и повече, но безспорният факт, че ни копират, ни кара да се чувстваме значими. 

 За да се уверите, че не сте попаднали на имитираща обява в www.mobile.bg, моля намерете я в нашия акаунт www.mgt.mobile.bg или тук, в официалния фирмен сайт с домейни: www.mgt-auto.bg или www.autoperformance.pro. 

 Проверете репутацията ни! 

 Вижте клиентите ни!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!